کانال کانون صنفی اساتید

برای عضویت در کانال کانون صنفی اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز در گوشی یا کامپیوتری که تلگرام را نصب کرده اید روی لینک زیر کلیک کنید:

2 نظر

1. عبدالحسین رضایی راد

ریاست محترم کانون صنفی اساتید دانشگاه شهید چمران
    موضوع: تقاضای پیگیری جهت طرح پیشنهادی در هیئت دولت مبنی بر لغو مصوبه نحوه دریافت مابه التفاوت بازنشستگی زمان رسمی نبودن
    با سلام و آرزوی توفیق
    همچنان که مستحضر هستید کسانی که قبل از رسمی شدن تحت پوشش بیمه ای غیر از باز نشستگی کشوری بوده اند باید مابه التفاوت حق باز نشستگی آن بیمه و باز نشستگی کشوری را در هنگام باز نشستگی پرداخت کنند تا بتوانند مطابق حقوق باز نشستگی کشوری باز نشست شوند و این مبلغ تا قبل از سال 1393 مطابق دریافتی زمان رسمی نبودن محاسبه می شد و مبلغ بالایی نبود اما از سال 1393 دولت محترم بخاطر جبران ورشکستگی های صندوق باز نشستگی مقرر کرد که این مبلغ مطابق در یافتی زمان تقاضا محاسبه شود و بر اساس این مصوبه مابه التفاوت پرداختی به صندوق باز نشستگی کشوری مبلغ بسیار بالایی می شود که از سی میلیون تومان آغاز می شود و بعضا تا چهل و پنجاه میلیون تومان می رسد واین در حالی است که کسانی که قبل از سال 93 تقاضا داده اند مبلغی در حدود 100یا 150 هزار تومان پرداخت کرده اند واین تفاوت فاحش تبعیضی آشکار و ظلمی نابخشودنی است که در حق کارکنان زحمت کش این مملکت روا می گردد مضاف بر این که خارج از توان کارکنان است و حدودا تمام مبلغ باز نشستگی آن هارا از بین می برد و باید همان مبلغی را که به عنوان پاداش باز نشستگی در یافت می کنند و بعضا بیشتر از آن را دوباره به صندوق بازنشستگی بر گردانند و از این جهت این مصوبه موجب نقض غرض و در تضاد با مصوباتی است که پرداخت پاداش باز نشستگی را الزامی می کند.
    صرف نظر از تبعیض آمیز بودن و ظالمانه بودن این مصوبه به لحاظ آن که خدمات در یافتی بیمه در زمان رسمی نبودن براساس حقوق همان زمان محاسبه شده وکارکنان محترم حق بیمه خود را مطابق آن پرداخت کرده اند لذا منطقا و وجدانا جایز نیست که مابه التفاوت آن را با نرخ 25 سال بعد که حقوق ها به دلیل تورم وکاهش ارزش پول چند برابر شده است بپردازند و اگر چنین باشد باید بیمه هم ما به التفات خدمات آن زمان رابه نرخ روز به کارکنان باز گرداند ومبلغ حق بیمه ای را که از کارمند دریافت کرده به نرخ روز محاسبه کند.
    از این گذشته، کارکنان محترم در بدو ورود به وزارت متبوع و قبل از رسمی شدن در این که در زمان رسمی نبودن تحت پوشش باز نشستگی کشوری نبوده اند به اراده خود نبوده ومطابق مصوبات قانونی آن ها را تحت پوشش بیمه های دیگر مانند تامین اجتماعی قرار داده اند و درست نیست که خسارت کاری که خارج از اراده خودشان بوده است به عهده آن ها گذاشته شود.
    در پایان از این کانون محترم وزحمت کش انتظار داریم ضمن برقراری ارتباط با مقام محترم وزارت علوم ایشان را متقاعد سازند که این موضوع را در هیئت دولت مطرح فرموده وبه طور جدی مدافع حقوق کارکنان زحمت کش خود باشند و هرچه سریع تر دولت را به لغو این مصوبه متقاعد سازند و ما به التفاوت باز نشستگی را مطابق زمانی که تحت پوشش بوده محاسبه کنند. باتشکر
    عبدالحسین رضایی راد عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز
    مهر ماه 1395

2. چرا باید بازنشستگی اساتید مبدل به راهی برای گریز از مسئولیت و پاسخگویی آنها در قبال تصمیمات وعملکرد هایی بشود که با هیچ منطقی باهیچ قانونی با هیچ اخلاق حرفه ای با هیچ وجدانی باهیچ عقلانیتی مطابقتی نداشته است !!!

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *